Over mij

overmij

Tijdens de covid-pandemie kwam ik erachter dat mijn werkzaamheden, ervaring en kwaliteiten als regisseur een perfecte 1-op-1-match zijn met die van een Scrum Master. Een dienend leider die verantwoordelijk is om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat de teamleden hun beste prestaties kunnen leveren (en heel gelukkig zijn terwijl ze dat doen).

My Image
Rochette Theater & Trainingen

Ik werk nu ruim 11 jaar als freelance theaterregisseur. Ik beschouw het als mijn belangrijkste taak dat ik het voor mensen mogelijk maak het beste uit zichzelf te halen. Niet door aan acteurs uit te leggen hoe ze moeten staan, bewegen en spreken. Niet door exact van tevoren te bedenken hoe een decor of een kostuum er uit moet komen te zien. Maar door liever uit te gaan van de fantasie, creativiteit en verbeeldingskracht van de acteurs en ontwerpers. Samen met hen maak ik een voorstelling. Zo wordt de voorstelling van henzelf en iets waren ze heel trots op kunnen zijn.

Spreekmeesters

Daarnaast train en coach ik al 9 jaar wetenschappers en IT-ers, zowel groepen als individuen, om hun presentatie vaardigheden te verbeteren. Ook hier ben ik de facilitator. Alles wat ik doe in de trainingen en workshops is er op gericht de deelnemers te helpen beter te worden.

En verder...

Hier ligt dus mijn passie en mijn kracht, het helpen van mensen meer uit zichzelf te halen. Door vertrouwen te geven, rust te brengen, een veilige omgeving te creëren en met energie en enthousiasme mensen te laten schitteren. Een leider die van buitenaf naar het team kijkt en alles op alles zet om dat team goed te laten functioneren. Want om tot het beste eindproduct te komen heb je een goed team nodig. Zoals we in het theater zeggen: om goed theater te maken moet je elkaar graag zien!